Klein beetje nat
12 december 2024 - Arusha, Tanzania
Het is woensdag maar een heel klein beetje nat geweest... om precies 12 uur zetten de weergoden de kraan open en in zo'n 3 uur tijd was alles omgetoverd tot modderpoel. Needless to say, de geplande huisbezoeken gingen niet door. Het was niet begaanbaar om tot het hartje van de achteraf wijken te komen. De paden waren volledig omgetoverd in kolkende rivierstromen. En wat als we met het voedsel de regen in waren gegaan? Nou, dan zou de bloem die we altijd geven, meteen omgetoverd zijn tot een deeg.
Het was zelfs een bepaalde tijd niet bekwaam om van Tupendane naar het hostel te komen. En wat doe je dan? FOTOMOMENTJE. Samen met de kinderen van Middle class (4-5 jaar) hebben we lekker veel foto's gemaakt. Hieronder de beste van de hele serie.
De kinderen zijn hier helemaal dol op foto's maken. Neem je er eentje... volgen er minstens 25, in allerlei verschillende groepsamenstellingen. Gewoon lekker lol maken en kinderen een glimlach op het gezicht toveren. Dat is altijd heel leuk. Als zij het naar hun zin hebben zit het met mij ook wel goed.
Tegen 15.00 uur was er eindelijk een tuktuk beschikbaar die ons op kon halen en naar huis kon brengen. Nog even langs de wasserette om mijn schone was op te halen en tijd voor een rustige avond.

- Roland: Ik ben benieuwd!
- Roland: Hij is er helemaal klaar…
- Roland: Dat zijn hele mooie woorden...
- Lydia: Zo lief!
- Lydia: Elke keer weer heftig om…
Alle reacties »